Vi erbjuder


Våra modeller är framtagna tillsammans med hårt arbetande kvinnor, och designade för att uppfylla tuffa krav på rörlighet, funktion och slitstyrka. 

För att du ska kunna röra dig fritt utan begränsning har våra byxor tvåvägsstretch över rumpa, midja och knä. De är förhöjda i svanken vilket gör att du håller ländryggen varm och kan sitta på huk obekymrat. 

Vissa av våra modeller har knäskydd som går att ta av och på. Blir knäna smutsiga räcker det med att tvätta knäskydden. 

Fickorna är löstagbara och fästs enkelt i bältet. På så vis kan du själv välja om du vill ha dem fram eller bak, om du vill använda båda fickorna, bara en av dem, eller ingen alls. 

Vi vet att våra kunder har de bästa idéerna på hur våra plagg kan bli ännu bättre och därför är det självklart för oss att involvera de som använder våra plagg när vi tar fram nya modeller. Har du idéer på hur vi kan utveckla våra produkter? Skicka dem gärna till oss!

Är du nyfiken på att köpa in våra byxor till ditt företag? Eftersom våra byxor är plaggfärgade anpassar vi enkelt färgen efter dina önskemål. Vi erbjuder också profilerade plagg. Kontakta oss för mer information om hur vi tillsammans tar fram kundanpassade modeller och profilering.

Vi har alltid fri retur vid köp i vår webbutik! Det gäller inom en vecka från leverans.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Kontaktformulär