Om oss


vita2Världen och synen på rättvisa, jämlikhet och miljö förändras. Vi på Operose tycker det går åt rätt håll.

Fler och fler kvinnor arbetar inom mansdominerande yrken och det gillar vi. Tyvärr är inte alla bitar på plats än för att ge alla samma förutsättningar. Därför vill vi vara med att lägga en av pusselbitarna och se till att det finns arbetskläder som passar kvinnor. Med vår långa erfarenhet av klädbranschen och vår passion för rättvisa bestämde vi oss för att starta Operose.

Vår passion är funktionella och välsittande kläder och vi slutar inte jobba med modellen förrän vi är helt nöjda. Kvinnor och män har olika kroppar och det räcker inte att färga en herrbyxa rosa för att få dem bättre anpassade för tjejer.

Vi började med att samla ett team av kvinnor som är verksamma inom olika yrken: en snickare, en trädgårdsmästare, en golvläggare, en förskollärare – och så vidare. Tillsammans med dem växte våra modeller fram till de vi har idag.

När någon omnämns som kontrollfreak, uppfattas det oftast som något negativt. Men vi är stolta över att vara det. Vi vill ha koll på att våra kläder tillverkas sjyst och att materialens och produktionens påverkan på miljön minimeras. Vi betalar till exempel hellre lite extra för att undvika att våra kläder ska transporteras över halva jordklotet.

Vi har en ständig dialog med våra kunder och vi vill gärna utveckla våra modeller tillsammans med dig. Vi strävar ständigt framåt och vi gillar förändringar.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Kontaktformulär